Go Back   RCLargeScale.com > Large Scale General Tech > Electronics

Notices

Loading

Thread: servo issue

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2010, 05:57 PM   #1
Addict
 
Join Date: Jan 2009
Location: Maryland
Posts: 210
Default servo issue

picked up a new servo today and have been having an issue with it. It is a hitec hs 7955tg and in my rig i am running a spectrum dx3s. The problem is when i plug the servo in it hums both while in motion and at rest intermitatly. I am not sure if it is the servo, the combo btween the spectrum and the digital servo, or if it is just the way the servo is. Any suggestion would be great

Thanks
Awah
ajw801 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


servo issue - Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ok new issue Lan-Ed-Tul General Large Scale 12 02-11-2011 11:16 AM
Starting Issue kaponokeona General Large Scale 3 12-24-2010 09:07 AM
HiTec HS-5745 MG Digital Servo Steering Arm Issue eroyle Electronics 4 07-25-2009 03:09 PM
Think I might have a clutch issue ?? Sydenhambasher HPI Baja 5B 7 06-10-2009 12:52 PM
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 04:46 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.